Freitag, 13. Dezember 2013

Sara Trajanović


Šta reći o devojci koja je došla na Farmu hvaleći se kako ima divnu vezu napolju... i nakon desetak dana prevari svog dečka hvatajući se sa Ivanom, pa onda nakon kratkog vremena prevari Ivana žvaljeći se iza klozeta sa Akijem - momkom kojeg je upoznala pre pola sata? Ima nekoliko naziva koji bi se mogli upotrebiti za ovakvu žensku osobu, pa ću ja izabrati najkraću reč - a to je "fufa".

Još negira pred svim farmerima šta se je događalo i ako je to ceo svet video. Prava iskrena duša, nedaj Bože nikome! Jedne noći napolju na Farmi u vrlo tihom razgovoru sa Ivanom je objašnjavala kako mora da plaća ispite na fakultetu, i da se nada da će brzo napustiti Farmu jer mora da "sredi" sledeći ispit - toliko o njenom obrazovanju.

Osim što Sara vrlo čudno izgovara reči, preterano naglašava pojedina slova, i često krešti kao manijak, rečnik joj je klošarski ("idi ga izd*kaj", "puši ku*ac", "pi*kin dim", "je*e mi se"), i ponašanje joj je sasvim uličarsko. Namirisala je mogućnost velikog medijskog prostora ukoliko bi bila u vezi sa Akijem, što je jedini razlog zašto je toliko insistirala da tu nešto bude.

Naziva se "manekenkom" i "miss", ali je na Farmi pokazala samo promiskuitet, prostakluk, laž, zlobu, i sujetu. Jednostavno užas od devojke u svakom smislu - ni manje ni više od toga.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen