Freitag, 13. Dezember 2013

Miroslav Pržulj – Lepi Mića


“Popišat ću ti se u slavski tanjir!”, “Nagutaj se sp*rme!”, “Kako ti pi*ka vlaži?”, “Je*o te otac!”, “Je*o ti konj mater!”, “Je*em li ti mrtvu majku!”, “Je*o te Čupo u tu bulju!”, “Je*o ti brat mater!”, “Ku*vo, d*oljo raspala!”, “Napumpat ću ti puna usta sp*rmom!”, “Je*eš se sa turcima!”, su samo jedan deo izjava Miroslava Pržulja ili Lepog Miće, ponosnog Srbina i Pravoslavca, učesnika rijalitija Farma 5. Pored ovog već navedenog, “pi*ka ti materina”, “pu*i ku*ac”, “du*aj ga”, i “nap*ši se ku*ca” su bile skoro svakodnevnica – ujutru, u podne i naveče.

Miroslav Pržulj (Lepi Mića), pevač sa teškim genitalnim tegobama koji ponavlja mantru “boli me ku*ac” 100 puta dnevno, koji sa ponosom ističe srpstvo, patriotizam i junaštvo, je pobegao u Beograd 1992. godine odmah na početku rata u BiH, i tako sa sigurnog terena pevao “patriotske” pesme dok su Srbi u BiH ratovali i ginuli. “Dražin Barjak”, “Stari Četnik”, “Ratkova Vojska”, i “Balada o Radovanu” su neke od njegovih muzičkih dela. Tu se takođe nalazi i pesma koja jasno prelazi granicu iz nacionalizma u fašizam, sa naslovom “Muslimani bolje da vas nema”. Činjenica je da postoje Bošnjaci/Muslimani čija su imena zabeležena koji su se borili u Vojsci Republike Srpske (VRS), dok je veliki Srbin i patriota Lepi Mića u Beogradu pevao “bolje da ih nema.”

Vratimo se na Farmu…

Kakav je to čovek koji jednoj ženi svakodnevno psuje familiju, a onda sav pobesni od ludila kad mu ta ista učesnica uzvrati samo mali delić toga? Jelena Golubović mu nikada nije psovala prva, i ko god tvrdi suprotno taj nije gledao Farmu. Video zapisi jasno pokazuju šta se je događalo na Farmi.

Kakav je to čovek koji se buni što mu je jedna učesnica opsovala dete dva-tri puta, kada je to bio samo odgovor na njegovu gomilu psovki njene majke i familije?

Kakav je to čovek kome je samo njegovo sveto, a tuđe smeće? “Opsovala mi je dete”, reče Pržulj, izbegavajući činjenicu da je i ta ista učesnica nečije dete.

Ističe često da je Srbin i Pravoslavac, a ponašao se je kao najveći klošar, prostak i nasilnik. Kakvi su njegovi kvaliteti? Da li je ponavljanje rečenice “Ja sam Srbin” nešto značajno, ili su bitnija njegova dela? Možda je izraz psihopata najbolja reč koju možemo upotrebiti za ovakvog čoveka. Leteo je daskom na jednu ženu, pretio joj, i psovao joj sve živo i mrtvo u proseku svaki treći dan. Napadao je isključivo žene koje nemaju mušku podršku na Farmi – Jelena G., Simonida, Svetlana, Romana, i donekle Marijana. Imao je hrabrosti da udara samo po najslabijim osobama – najslabiji samo u tom smislu da nisu dovoljno spremni da se nose sa takvim pokvarenjakom.

Šta je drugo nego kukavica čovek koji kaže “Je*em i tebe i Šerifa Konjevića”, “Popu*i mi ku*ac Šerif Konjević”, a onda beži kao najveći jadnik kad taj isti Šerif Konjević dođe na žurku? Mogao mu je sve to u lice reći, ali eto, nije.

Nekome verovatno Mića ispunjava kriterije “pravog Srbina”, ali većini sigurno ne, kao što je očigledno po komentarima na društvenim mrežama i internet portalima. Imena kao što su Tesla, Divac, Đoković i Šerbedžija su samo nekoliko srpskih imena s kojima bi trebali da se ponosimo. Međutim ime “Miroslav Pržulj” – ni u kom slučaju, jer ovo ime treba da nas asocira samo na najgore stvari, između ostalog na pokvarenost i kukavičluk. Na muslimanski praznik Bajram pored toliko učesnika Mića šalje tri muslimana da čiste balegu. Toliko o toleranciji o kojoj priča da poseduje.

Dakle svima onima koji podržavaju Lepog Miću i cene ga kao dobrog čoveka i pravog Srbina bi poželeo od srca sledeće: Da vam otac, brat, prijatelj, momak, muž, ili sin budu njegova najbolja kopija. Da vam uz kopanje nosa i trljanje genitalija izgovara svakodnevno najgore moguće psovke.

Ovu bih želju naročito uputio učesniku Farme Marku Vukotiću, koji je na dan Mićine diskvalifikacije izgovorio rečenicu “Bez obzira na sve, ti si Mićo dobar čovek!”. To vam jasno govori i o samom Marku Vukotiću. Jednostavno rečeno… ko god podržava i voli čoveka kao što je Mićo, taj sam teško da može biti dobra osoba.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen